2017. április 17., hétfő

Áldott, meghitt Húsvétot mindenkinek!

Variációk tojásra :Az utóbbiak hagymahéjjal és zőld levelekkel... szerelem ... de mentem az árral, és készitettem matricásakat is ( mert : Anya!!! mindig cask olyan pirosat...) - de a fő szempont az volt, hogy ne használjak túl sok mesterséges szinezőt.
Ezek pedig a vasárnapi képek4 megjegyzés:

 1. Nagyon jópofák lettek a tojások, én is hasonló fóliásat szerettem volna, csak elfelejtettem venni, úgyhogy most külön tetszenek Nálad :)! A hagymahéjasok meg nagyon szépek :), idén mi is először csináltunk ilyet, de szerintem fogunk még :)! Boróék nagyon cukik :) ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezeket a fóliákat most a Lidl-ben találtuk és a fiúknak is nagyon tetszett, a hagymahéjasok az én kedvenceim is :-)

   Törlés
 2. Nem festettünk tojást... idáig jutottam:) De amit főztem megettük, a locsolók meg kinder tojást kaptak, szóval az idén ez elmaradt, de nem is hiányzott olyan nagyon:) Igen, a gyerekek cukik:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A mienk is az utolsó percben készültek el... nem tudom felétek mennyire sokan járnak locsolni, de nálunk a 15 tojásbol 10 megmaradt. A felnőtteknek nem szokás adni, gyerek meg kevés van - kint is lakunk a világ végén :-) inkább a Boró kedvéért szoktuk csinálni. Meg valahogy nem igazán volt hangulatom az egészhez az idén.

   Törlés